Koffer inpakken voor vakantie

koffer inpakkenHet inpakken van je koffer van je koffer lijkt eenvoudig maar niets is minder waar. Het inpakken van je koffer voor die ene reis lijkt nog zo ver weg, maar wanneer je goed voorbereid op reis wilt moet je op tijd beginnen. Wanneer je tot het laatste moment wacht slaat de stress al snel toe, omdat je snel je koffer in moet pakken. Je koffer inpakken behoort dan ook tot één van de meest voorkomende problemen tijdens de voorbereiding van de vakantie, je kunt hier dus wel een aantal tips bij gebruiken. Wij hebben 10 eenvoudige maar praktische tips op deze pagina voor je samengevat en video’s van gemaakt. Zo kan je je koffer eenvoudig inpakken voor vakantie.

Koop online een koffer

Gemakkelijk en snel inpakken

Dankzij deze 10 tips is het inpakken van je koffer voor vakantie nog nooit zo eenvoudig geweest:

Rollen in plaats van vouwen

Je kleding kreukt niet wanneer je dit oprolt en het kost veel minder ruimte. Oftewel, je kunt meer meenemen in je koffer voor vakantie.

Accessoires in plaats van kleding

Teveel gewicht in je koffer? Selecteer de basis items en kleed deze aan met leuke accessoires. Dit scheelt veel gewicht in je koffer en je ziet er toch leuk uit.

Maak setjes

Voordat je op vakantie gaat kun je setjes klaarleggen voor overdag en ?s avonds. Zo voorkom je dat je teveel bagage meeneemt en weet je zeker dat je verschillende leuke outfits hebt voor je vakantie!

Kies de juiste schoenen

Maak een afweging van welke schoenen je echt aan zal doen en denkt welke noodzakelijk zullen zijn tijdens je vakantie. Nieuwe schoenen moeten nog ingelopen worden en kunnen zorgen voor blaren; niet handig voor op vakantie dus! Leg de schoenen die je meeneemt langs de zijkant van de koffer, met de zool naar de rand toe. Inpaktip: Om ruimte te besparen, stop sokken in de schoenen!

Dun en luchtig

Wanneer je op vakantie gaat naar een warm land is het handig om dunne en luchtige kleding in te pakken. Katoen, linnen en zijde zijn luchtige stoffen en ideaal wanneer je op vakantie gaat naar een warm land en tevens niet zwaar!

Koud land

Ga je op reis naar een koud land? Dan is het handig om kleding mee te nemen die warmte vasthouden zoals fleece en microfiber.

Vacuüm zakken

Vacuüm zakken zorgen ervoor dat je je kleding op een compacte wijze in kunt pakken. Kleding wordt luchtvrij ingepakt en dit kan tot wel 75% ruimte besparen, erg handig wanneer je veel mee wilt nemen op vakantie.

Harde spullen

Het makkelijkste is om harde spullen zoals boeken aan de onderkant van de koffer te leggen. Deze spullen kunnen namelijk tegen een stootje wanneer er met je koffer gegooid wordt.

Vul kleine gaatjes

De kleine gaatjes in de koffer kun je opvullen met kleine opgerolde shirtjes, sokken etc.

Controleer je koffer

Wanneer de koffer is ingepakt voor vakantie, controleer je of alles erin zit. Bedenk of je alles ook echt mee wilt nemen.Vaak kom je erachter dat je teveel in je koffer hebt gepakt.

Koop direct een koffer

Koffer inpakken video’s

We hebben speciaal voor jou op ons youtube kanaal video’s geplaatst voor het inpakken van je koffer.
De video’s bevatten tips die wij van onze bezoekers hebben gekregen. De tips hebben we omgezet in een paar handige video’s waardoor je bijvoorbeeld ruimte in je koffer kan besparen maar ook bijvoorbeeld een tikkeltje veiliger kan reizen door geen natte spullen te krijgen of door je spullen niet kwijt te raken.
Bekijk onze video’s direct: