Adults only hotel boeken

adults only hotel, adults only hotels, romantisch hotelEen hotel boeken samen met je partner is vaak nog niet zo gemakkelijk. Wanneer jullie het eindelijk eens zijn over de vertrekdatum, de bestemming en het soort verblijf, kunnen jullie namelijk gaan sparren over de accommodatie zelf. Kiezen jullie voor een appartement of een hotel? En wat willen jullie?

Wanneer je samen met je partner op vakantie gaat, weten wij wel wat jullie (hoogstwaarschijnlijk) willen. Lekker samen genieten op een mooie plek, in een mooi land en niet teveel drukte om je heen. En precies dat laatste kan nog wel eens lastig worden. Vooral als je op zoek bent naar een accommodatie met niet veel gezinnen met kinderen. 

Boek een adults only hotel!

Gezinnen met kinderen vermijden op vakantie

Wanneer je gezinnen met kinderen op vakantie wilt vermijden, lijkt het logisch om buiten de schoolvakanties om op vakantie te gaan. Toch is dit niet helemaal waar, integendeel zelfs. Wanneer je buiten de schoolvakanties om gaat, kun je wel degelijk tegen gezinnen met kinderen aanlopen. En dan voornamelijk gezinnen met jonge kinderen tot en met 5 jaar oud. Deze hoeven namelijk nog niet naar school, of zijn niet leerplichtig. Zit je dan, met je partner in het zwembad en wat krijsende baby’s naast je. Dit is niet de ideale vakantie die jullie je hadden voorgesteld met zijn tweeën.

Oplossing: Boek een Adults Only hotel

Gelukkig is daar de oplossing: de Adults Only hotels. De naam zegt het uiteraard al. De Adults Only hotels zijn speciaal voor volwassenen, kinderen worden dan ook niet toegelaten. Wanneer je dus heerlijk wilt ontspannen met je partner, is een Adults Only hotel zeker een aanrader!

De meeste Adults Only hotels hebben een minimumleeftijd van 16 of 18 jaar oud. Toch zijn er verschillende leeftijdscategorieën wat de Adults Only hotels betreft, dus check dit even per accommodatie. 

Voordelen Adults Only hotels

De meeste Adults Only hotels zijn te boeken in Turkije, maar ook Spanje, Griekenland en Portugal bieden tegenwoordig hotels alleen voor volwassenen aan. Deze hotels worden ook wel couples hotels genoemd. Dit komt omdat voornamelijk stelletjes het fijn vinden om in zo’n hotel te verblijven. 

De meeste Adults Only hotels zijn dan ook speciaal ingericht en gefocust op stelletjes. Een romantische sfeer, rustige ligging en aansluitende activiteiten worden hier vaak bij aangeboden. Wanneer je dus een hele vakantie wilt genieten met je partner, zonder gezinnen met drukke kinderen in de zwembaden en hotelgangen, is een hotel alleen voor volwassenen zeker een aanrader!

Leden van Meenemen.nl adviseren

Vliegtickets.nl Bekijk aanbieding
World Ticket Center Bekijk aanbieding