Vakantie checklist

Een vakantie checklist maken, helpt je echt. Wij durven je te garanderen dat je nooit meer wat vergeet wat je echt nodig hebt op vakantie. Wij passen de checklist automatisch aan waar je ook heen gaat en hoe je ook gaat reizen. We hebben meer dan 500 producten op de checklist vakantie en bepalen aan de hand van de vele 10.000e checklist die we al gemaakt hebben wat jij écht nodig hebt voor jou vakantie. Of het nu gaat om een aansteker of zonnebril met onze vakantie checklist ga je goed voorbereid op vakantie!

Direct beginnen met makenVeel mensen kennen het wel: vakantiestress. Alles inpakken brengt namelijk de nodige stress met zich mee. Veel mensen zijn bang dat zij iets zullen vergeten. Hierdoor kun je niet optimaal genieten van de voorpret, terwijl dit juist een leuk onderdeel van de vakantie zou moeten zijn. Met behulp van de handige vakantie checklist van Meenemen.nl kun je al deze stress laten varen. Wanneer jij je koffers inpakt aan de hand van de lijst weet je zeker dat je niets vergeet mee te nemen op vakantie!

Een checklist vakantie helpt!

Een vakantie checklist is ontzettend handig als hulp bij het inpakken van je koffer voor vakantie. Het is vervelend als je iets vergeet mee te nemen op vakantie en daarom is deze site zo handig. Wat je vakantiebestemming ook is, met deze lijst vergeet je niet mee te nemen!

vakantie checklist

Een vakantie checklist maken

Het maken van een vakantie checklist is erg gemakkelijk. Op Meenemen.nl maken bezoekers dagelijks gebruik van het maken van een vakantie checklist en daarom zijn de spullen die je mee moet nemen altijd up to date.
Een checklist voor vakantie is tegenwoordig onmisbaar. In 5 simpele stappen maak je een vakantie checklist op Meenemen.nl. Het is belangrijk dat je onder andere je bestemming, vervoer en soort vakantie invult om de vakantie checklist te maken die bij jouw vakantie past! Gebruik onderstaande wizard om jouw checklist vakantie te maken.

Waarom een vakantie checklist maken?

Meenemen.nl heeft in de afgelopen jaren meer dan 1 miljoen mensen geholpen bij het de voorbereiding van hun vakantie. We hebben heel veel geleerd van het verbeteren van de checklist op basis van alle gegevens die we gekregen hebben van onze bezoekers, reisorganisaties en andere partijen. Op deze manier hebben we voor bijna elk land de beste gegevens verzameld. Een paar belangrijke redenen waarom een vakantie checklist je bij de voorbereiding kan helpen

 • Geschikt voor meer dan 260 verschillende type reizen
 • Al door meer dan 1 miljoen nederlanders gemaakt
 • Gebaseerd op de meest actuele gegevens over bestemmingen
 • Slechts 3 eenvoudige stappen voor het maken van de lijst
 • Een score van 9.2 doen we het echt goed 😉

Feiten over de vakantie checklist

De lijst van Meenemen.nl is continue in ontwikkeling. Toen we begonnen met de lijst stonden er nog cassettebandjes op de lijst en videobanden. Deze producten kan je inmiddels al 3 jaar niet meer terug vinden op de vakantielijst. Ook de populariteit van de TomTom navigatie systemen neemt af. Steeds vaker nemen mensen in plaatst van hun TomTom hun smartphone mee, maar vergeten dan de auto-oplader van de Smartphone.

De lijsten die we maken worden automatisch doormiddel van een slimme formule genereren zijn gebaseerd op mensen die volgens dezelfde eigenschappen een zelfde soort vakantie hebben gemaakt. Meenemen.nl kan de checklist voor vakantie steeds beter en nauwkeuriger genereren. We zien dat de kwaliteit toeneemt en dat mensen echt heel tevreden zijn over de lijst. We nemen de feedback van onze gebruikers mee om de lijst te optimaliseren. Download hem want anders ga je natuurlijk de vakantie checklist vergeten.

Wat kan je onder andere terug kan vinden op de lijst:

 • Kurkentrekker
 • Internationaal rijbewijs
 • Scherp mesje
 • Gele boekje
 • Internationaal rijbewijs
 • Visum